SEO: Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Als éérste over de finish

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

Er is de laatste jaren héél veel gezegd over zoekmachine optimalisatie en SEO. Iedereen weet ondertussen wel hoe belangrijk het is om bovenaan te staan met je website. Er zijn verschillende manieren om jouw website hoger in Google te krijgen.

Dit kan bijvoorbeeld op een natuurlijke manier of door Google een klein beetje te helpen. Om goed te scoren met je website is het in eerste instantie belangrijk om kwaliteitsvolle inhoud te schrijven. Inhoud die interessant is voor jouw bezoeker binnen jouw segment.

Zoekmachines gaan opzoek naar inhoud op basis van het zoekwoord dat jij hebt ingegeven in de zoekbalk. Een zoekmachine zal bij gevolg steeds opzoek gaan naar de meest recente inhoud die het méést relevant is aan jouw zoekterm.

Schrijf dus regelmatig nieuwe inhoud of herwerk jouw bestaande inhoud. Dit doe je best zo vaak als mogelijk maar toch beste elke drie maand. Content die niet wijzigt wordt aanzien als verouderd en zal bij gevolg steeds verder wegzakken in de resultaten.

Webdesign bureau Simply Fabulous helpt je graag bij jouw zoekmachine optimalisatie om beter te scoren.

Schrijf nieuwe inhoud of herwerk bestaande

Schrijf op regelmatige basis nieuwe inhoud of actualiseer jouw bestaande teksten. Doe dit zeker per 3 maand.

Relevantie en nuttige inhoud

Zorg ervoor dat jouw teksten relevant zijn aan het onderwerp waarover je schrijft. Beperk je steeds tot één a twee zoekwoorden. Schrijf info die nuttig is voor jouw bezoeker.

Laat je helpen door een SEO specialist

Ben je zelf niet erg vertrouwd met het schrijven van vlotte teksten die bovendien geoptimaliseerd worden voor zoekresultaten. Laat je bijstaan door een expert.