Snel en goedkoop een website laten maken

Ontdek onze unieke én tijdelijke actie

Snel succes boeken met jouw nieuwe website

Ben jij opzoek naar een betaalbare oplossing voor een eenvoudige maar succesvolle website voor jouw zaak? Een professionele website met een toffe vormgeving op maat van jouw huisstijl? Snel online voor een gunstige prijs? Een mooi ontwerp en een website die scoort?

Een website voor alle smartphones en tablets

Wil jij een website die je probleemloos op jouw telefoon, laptop of tablet kan bekijken? Een website waarmeer je ook jouw mobiele bezoekers kunt overtuigen?

Lekker hoog in Google met meer bezoekers

Leuk, een mooie website die bovendien op alle mobiele toestellen prachtig wordt weergegeven? Maar wat als hij niet gevonden wordt? Geen man over boord want wij halen jouw website naar boven in de zoekresultaten. Een mooie website? Check! Een mobiele website? Ckeck! Hoog in Goolge? Check!

Nog sneller resultaat van bij de start

Jouw nieuwe website heeft tijd nodig om goed gevonden te worden in de zoekmachine. Kan jij hierop niet wachten en wil je direct resultaat? Geen probleem! Start met een betalende Google Adwords campagne om jouw nieuwe website meteen in de kijker te plaatsen.

Nog enkele zaken verklaren

Een website gemaakt met WordPress

Voor de ontwikkeling van je website maken we gebruik van WordPress. Het is een populair systeem met vele mogelijkheden. Ideaal voor een kleine website en een gunstige prijs.

Een 'responsive webdesign'

Kies je ervoor om jouw website op alle mobiele apparaten mooi weer te geven, dan heb je een 'responsive webdesign' nodig.

SEO? Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor 'search engine optimization'. Met deze term wordt bedoeld dat men jouw teksten optimaal zal schrijven in functie van een zoekmachine om zo beter gevonden te worden op één of meerdere zoekwoorden.

SEA? Google Adwords

SEA staat voor 'search engine advertising'. Met deze term verwijst men naar betaald adverteren om zo bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. De belangrijkste, Google Adwords.

 

Snel en betaalbaar een website laten maken

Een eenvoudige website kan op vrij korte tijd online geplaatst worden. Zorg voor jouw teksten en foto's en wij doen de rest.

Een 'responsive webdesign'

Een website die op alle mobiele toestellen beschikbaar is? Natuurlijk en dat is vandaag een must!

Scoren met je nieuwe website door SEO

Start met een zoekwoordanalyse en laat jouw teksten maandelijks nakijken om zo steeds goed te scoren in Google.
 

Vraag snel jouw offerte aan!

Campagne 1

Ja, ik wil snel een mooie website geschikt voor mobiele apparaten die succesvol is en hoog scoort in Google.