Banner web

Decoupled CMS

Een decoupled CMS is in essentie een headless CMS systeem maar met de voordelen van het CMS systeem. Het CMS systeem heeft net als een headless CMS de mogelijkheid om data (inhoud) aan te bieden via een API. Je kan de inhoud van het hybrid CMS dus ook weergeven op tallozen media kanalen. 

Echter kan je voor de bouw van je website gebruik maken van de voordelen van een decoupled CMS:

 1. Website bouwen met behulp van bestaande modules binnen het decoupled CMS
 2. Bespaart tijd in ontwikkeling
 3. De voordelen van een headless CMS blijven behouden

Er bestaat eveneens nog een variant: headless CMS.

Extra informatie over de volgende terminologieën

Let's get in touch

Vertel ons over jouw project, we helpen je graag vooruit.

Maak een afspraak

Onze Technologie

Enkele projecten in de kijker

Lees meer over

Klanten zeggen

 • Ik was blij verrast met de grondige aanpak en goede opvolging door Simply Fabulous. Bovendien ziet de website er niet alleen mooi uit, Simply Fabulous deed er ook werkelijk alles aan om het tot in de puntjes af te werken.

  Hosted Power
  Hosted Power Testimonial
 • Simply Fabulous heeft mijn website gebouwd zoals ik het in mijn gedachten had, met oog voor mijn realisaties, tekeningen en ontwerpen. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

  GreenArchitects
  GreenArchitects Testimonial
 • Simply Fabulous heeft uitstekend werk geleverd. We zijn zeer tevreden over het resultaat én over het werkingsproces. Hij betrok ons vanaf het begin bij de ontwerpen door regelmatig feedback te vragen of meerdere voorstellen aan te leveren. Alles werd ruim op tijd aangeleverd.

  De Watergroep
  De Watergroep testimonial
 • Dank voor je goede zorgen, onze mooie webshop en alle hulp die we gekregen hebben tijdens de ontwikkeling van de webshop maar ook en vooral wanneer de webwinkel online staat. De uitleg over het Magento CMS was duidelijk. Geen vraag was te veel om te beantwoorden.

  La Luna
  La Luna Testimonial