Banner web

Website hoger plaatsen in Google?

Genereer gratis organische bezoekers

Je website hoger plaatsen in Google

Je website hoger plaatsen in Google. Er is de laatste jaren héél veel gezegd over zoekmachineoptimalisatie en SEO. Iedereen weet ondertussen wel hoe belangrijk het is om bovenaan te staan met je website. Je website hoger ranken in Google, daarvoor zijn er verschillende manieren.

Website hoger plaatsen in Google

Maar je website hoger positioneren in Google kan maar op één manier. Een duurzame manier. Lees verder hoe.

Dit kan op een natuurlijke manier maar ook op een geforceerde manier wat wij sterk afraden. Er zijn wellicht SEO specialisten genoeg en die kunnen je website hoger plaatsen in Google door gebruik te maken van allerlei trucjes zoals Keword Spamming enzovoorts. Of door het automatisch genereren van waardeloze backlinks om zo je website hoger plaatsen in Google. 

Dit effect is helaas van korte duur en kan zelf schade aanrichten aangezien je de regels die Google gebruikt, misbruikt - je krijgt hiervoor strafpunten, zogenaamde 'penalties' die ervoor zorgen dat je website en pagina's een lagere score krijgen in de SERP's

Om je website hoger te plaatsen in Google te laten scoren met je website is het in eerste instantie belangrijk om kwaliteitsvolle inhoud te schrijven. Inhoud die interessant is voor jouw bezoeker binnen jouw segment.

Zoekmachines gaan opzoek naar inhoud op basis van het zoekwoord dat jij hebt ingegeven in de zoekbalk. Een zoekmachine zal bij gevolg steeds opzoek gaan naar de meest recente inhoud die het méést relevant is aan jouw zoekterm. Hou daar steeds rekening mee.

Schrijf dus regelmatig nieuwe inhoud of actualiseer jouw bestaande inhoud om je website te ranken in Google te krijgen. Dit doe je best zo vaak als mogelijk maar toch beste elke drie maand. Content die niet wijzigt wordt aanzien als verouderd en zal bij gevolg steeds verder wegzakken in de resultaten.

Tip: schrijf nieuwe inhoud of actualiseer bestaande

Schrijf op regelmatige basis nieuwe inhoud of actualiseer jouw bestaande teksten. Doe dit zeker per 3 maand. Maak zo van je website een platform met rijke inhoud met een meerwaarde voor je bezoekers. Door artikels over je sector te schrijven blijf je zelf ook geïnformeerd, dat is dus een win win. Je website hoger te laten scoren in Google. Een informatief platform én gratis organische bezoekers naar je website.

Tip: relevantie en nuttige inhoud

Zorg ervoor dat jouw teksten relevant zijn aan het onderwerp waarover je schrijft. Beperk je steeds tot één a twee zoekwoorden. Schrijf info die nuttig is voor jouw bezoeker.

Wil jij meer weten over zoekwoord analyse en hoe je deze kan toepassen voor jouw website? Lees dan meer over het artikel zoekwoordonderzoek voor beginners.

Of laat je helpen door een SEO specialist

We zijn ervan overtuigd dat je als ondernemer heel wat zelf kan doen om je website bovenaan in Google te laten scoren op een organische manier. Maar ben je zelf niet erg vertrouwd met het schrijven van vlotte teksten die bovendien geoptimaliseerd worden voor zoekresultaten. Laat je bijstaan door een expert.

Heb jij nog bijkomende vragen over je website of wens je een nieuwe website te laten maken, aarzel niet om ons te contacteren.

Extra informatie over de volgende terminologieën

Let's get in touch

Vertel ons over jouw project, we helpen je graag vooruit.

Maak een afspraak

Onze Technologie

Enkele projecten in de kijker

Lees meer over

SEO, SEA of SEM? Ken jij het verschil?

Wat is het verschil tussen SEO, SEA en SEM? Lees hoe ze met elkaar verbonden zijn.

Werkwijze: website bouwen

Werkwijze en stappenplan bij het bouwen van je website. Ontdek hoe wij je website opbouwen en afwerken.

Welk website CMS systeem moet ik kiezen?

Website CMS systeem. Hoe maak je de juiste keuze voor je website CMS systeem? Ontdek enkele praktische tips.

Website hoger plaatsen in Google?

Je website hoger plaatsen Google? Lees praktische tips om dit te realiseren.

WordPress website bouwen maken

WordPress website bouwen of maken voor je bedrijf? Lees meer over de voordelen.

Website laten maken

Een knappe website laten maken op een professionele manier is erg belangrijk. Welk budget moet ik hiervoor voorzien?

Klanten zeggen

 • Ik was blij verrast met de grondige aanpak en goede opvolging door Simply Fabulous. Bovendien ziet de website er niet alleen mooi uit, Simply Fabulous deed er ook werkelijk alles aan om het tot in de puntjes af te werken.

  Hosted Power
  Hosted Power Testimonial
 • Simply Fabulous heeft mijn website gebouwd zoals ik het in mijn gedachten had, met oog voor mijn realisaties, tekeningen en ontwerpen. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

  GreenArchitects
  GreenArchitects Testimonial
 • Simply Fabulous heeft uitstekend werk geleverd. We zijn zeer tevreden over het resultaat én over het werkingsproces. Hij betrok ons vanaf het begin bij de ontwerpen door regelmatig feedback te vragen of meerdere voorstellen aan te leveren. Alles werd ruim op tijd aangeleverd.

  De Watergroep
  De Watergroep testimonial
 • Dank voor je goede zorgen, onze mooie webshop en alle hulp die we gekregen hebben tijdens de ontwikkeling van de webshop maar ook en vooral wanneer de webwinkel online staat. De uitleg over het Magento CMS was duidelijk. Geen vraag was te veel om te beantwoorden.

  La Luna
  La Luna Testimonial