Banner web

Webdesign Gent

Een website die jouw omzet doet stijgen

Webdesign uit Gent

Webdesign in Gent

Webdesign uit Gent: Simply Fabulous maakt stijlvolle websites. Meer dan 10 jaar ervaring. Een webdesigner uit jouw omgeving is erg handig. Makkelijk voor een afspraak. Dicht in de buurt. Altijd bereikbaar.

Een meeting is snel ingepast. Geen verre afstanden. Geen telefoon maar een face-to-face gesprek. 

We weten hoe wij voor jouw bedrijf een succesvolle website kunnen bouwen. We denken mee met jou. We geven tips en advies. Ook om je website hoger in Google te krijgen. Bekijk zeker ook onze referenties. We werken voor alle sectoren. Klein en groot. Eenvoudig, complex of op maat.

Maar ook de vorm is belangrijk. Overtuig je klanten in Gent met een klasse webdesign. Wij geven je website structuur, kleur, identiteit en uitstraling.

Professioneel webdesign uit Gent

Professioneel moet het zeker zijn. Je kan geen Gentse klanten overtuigen met een flauwe website. Je website moet professioneel zijn. Overtuigend en vertrouwen uitstralen. Daarom gebruiken wij het Drupal CMS systeem. Betrouwbaar, veilig en biedt vele functies. Als fiere Gentenaars willen wij altijd de beste kwaliteit.

Lees meer over webdesign. Lees ook onze werkwijze en het stappenplan bij de bouw van je website.

Weet dat wij een professionele aanpak hanteren. Dat we meedenken met jou in functie van je bedrijf. Gevonden worden is belangrijk. Conversies maken ook. Een goede website is een combinatie van factoren. Een goed CMS systeem. Een knap webdesign. Een UX die je gelukkig maakt. En een grafisch design en SEO. Eén plus één maakt drie. Een ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel. 

Waarom nog twijfelen?

Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor jouw onderneming? Het kan allemaal bij Simply Fabulous. Waarom nog twijfelen?

Ontdek onze realisaties en klanten. Webdesign bureau Simply Fabulous bestaat sinds 2006 en is ontstaan in het hart van Gent.

Maak een afspraak. Ontdek samen onze mogelijkheden. Laten we samen jouw project tot een succesverhaal kneden.

 

Let's get in touch

Vertel ons over jouw project, we helpen je graag vooruit.

Maak een afspraak

Onze Technologie

Enkele projecten in de kijker

Klanten zeggen

 • Ik was blij verrast met de grondige aanpak en goede opvolging door Simply Fabulous. Bovendien ziet de website er niet alleen mooi uit, Simply Fabulous deed er ook werkelijk alles aan om het tot in de puntjes af te werken.

  Hosted Power
  Hosted Power Testimonial
 • Simply Fabulous heeft mijn website gebouwd zoals ik het in mijn gedachten had, met oog voor mijn realisaties, tekeningen en ontwerpen. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

  GreenArchitects
  GreenArchitects Testimonial
 • Simply Fabulous heeft uitstekend werk geleverd. We zijn zeer tevreden over het resultaat én over het werkingsproces. Hij betrok ons vanaf het begin bij de ontwerpen door regelmatig feedback te vragen of meerdere voorstellen aan te leveren. Alles werd ruim op tijd aangeleverd.

  De Watergroep
  De Watergroep testimonial
 • Dank voor je goede zorgen, onze mooie webshop en alle hulp die we gekregen hebben tijdens de ontwikkeling van de webshop maar ook en vooral wanneer de webwinkel online staat. De uitleg over het Magento CMS was duidelijk. Geen vraag was te veel om te beantwoorden.

  La Luna
  La Luna Testimonial